MA_Marlins Online Squadron

Relocated
It is currently 21 Aug 2018 05:36

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Effin Saitek Software
PostPosted: 21 Aug 2005 01:03 
Offline
>1000

Joined: 10 Dec 2004 11:50
Posts: 1106
Location: Here
Seem to be getting about 3-5 seconds lag with ym stick, was fine yesterday yet today its buggered, any ideas anyone?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21 Aug 2005 02:09 
Offline
>1000
User avatar

Joined: 10 Dec 2004 13:38
Posts: 1036
Location: London
reinstall..

_________________
Image
Не роза без шипa
Not a Rose Without a Thorn


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21 Aug 2005 15:45 
Offline
1

Joined: 27 Mar 2005 16:24
Posts: 42
I can't even get the programming software to install properly. Damn thing just won't accept that there is a controller plugged into the computer!

<sorry to hi-jack the thread - just fancied a whine!>

Kev


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 21 Aug 2005 22:27 
Offline
1

Joined: 22 May 2005 21:26
Posts: 34
Location: London
shoit wrote:
I can't even get the programming software to install properly. Damn thing just won't accept that there is a controller plugged into the computer!

<sorry to hi-jack the thread - just fancied a whine!>

Kev


could be a IRQ problem. try plugging stick in different usb port.

for lag....sounds strange as you say one day is fine and next its not. make sure that the advanced command is quantized. ortherwise Thron's approach sounds good.

_________________
Bob's your uncle


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22 Aug 2005 21:04 
Offline
>50

Joined: 13 Feb 2005 20:41
Posts: 81
Location: Kent
I've found my Saitek stick (evo) is sometimes not detected properly on startup... "Manual Configuration error" of some description.
Only happens maybe one in ten boots but hasn't displayed any lag that I've noticed...

Sorry can't offer a constructive response but I think it shows there are certain "issues" with Saitek software. But then what software doesn't show these traits ?

I'm on driver ver - 4.3.3.1705
S/w ver 4.3.3.27

If it's any help... :S


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group